Concert Night:

We organiseren een aantal keer per jaar een concert night. Dit om de leerlingen naast de leerlingenmiddagen nog een extra podium te bieden om kilometers te maken en zo podiumervaring op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk om muzikanten te stimuleren om meer samen te spelen en zo de muziekscene te vergroten. Er wordt op deze manier samengewerkt met andere muziekscholen, wat we graag bevorderen. Ken je niemand die jou kan begeleiden? Geef dit tijdig door; dan gaan wij voor jou op zoek!

Er zijn een aantal verschillen:

  • Bij de leerlingenmiddag kun je je laten begeleiden door je docent, bij een concert night begeleid je jezelf of neem je iemand of meerdere muzikanten (geen drums, wel percussie) mee om je te laten begeleiden (minimaal 1 deelnemer van Zang en Co per optreden) (eventueel met karaoke).
  • Bij de leerlingenmiddag mag iedereen altijd 1 nummer zingen, bij een concert night speelt iedereen 4 nummers, waarvan minimaal de helft up-tempo.
  • In Den Haag houden we de concert nights in onze eigen ruimte, waar max 50 personen binnen kunnen, wat een knus sfeertje geeft. De leerlingenmiddagen houden we bij Grandcaf√© De Vriendenkring waar ruimte is voor zo'n 150 personen. In Weert zijn de leerlingenochtenden en concert nights bij verschillende locaties gehouden.
  • De leerlingenmiddag is alleen voor actieve leerlingen van Zang en Co. Met een concert night mogen ook oud leerlingen meedoen (indien er plek is).
  • Bij concert night streven we ernaar om¬†minimaal de helft van de nummers die je speelt medium of uptempo te laten zijn.
  • Bij concert night is de entree gratis. We hebben wel een hoed staan, hierin mag je jouw waardering voor de optredens laten blijken als je dat leuk vindt (is natuurlijk niet verplicht). De opbrengst wordt onder alle zangers/zangeressen verdeeld.

Concert Night Den Haag:

  • zaterdag ntb van 19.00-21.00u

Locatie: Waldeck Pyrmontkade 660, Den Haag
Bring your own pillow (ipv stoelen). Drankjes zijn bij ons verkrijgbaar.

Concert Night Weert:

  • ntb 20.00u

Locatie: Theater de Huiskamer, Raphaelpad, Weert