LET OP: sinds 20/12 tot 18/1 zijn de contactformulieren niet meer aangekomen. Mocht je een contactformulier hebben ingevuld, maar nog niks hebben gehoord, laat het me weten per mail naar info@zangenco.nl dan nemen we zsm contact met je op om een afspraak te maken.

Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak!

 

Als je graag een proefles wil volgen op een van onze locaties, vul dan het onderstaand contactformulier in. Aan de hand van het formulier kunnen we je inplannen bij een van de docenten. Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Een proefles (30min) is geheel vrijblijvend en kost €15,- . (Je wordt gebeld vanuit een 0495 nummer (dit is een vaste lijn in Weert)

Wil je graag meer informatie over de zanglessen, workshops en de combinatie pakketten (studio opname of zangles in combinatie met pianolessen)?

  • Voor informatie over de locatie Den Haag en Weert kun je mailen naar: info@zangenco.nl
  • Heb je vragen over je factuur mail dan naar: administratie@lindasmeets.nl
  • Afmeldingen mogen naar info@zangenco.nl gemaild worden o.v.v. naam, locatie en tijdstip zangles (In de algemene voorwaarden vind je de informatie over het afmelden).

De facturen worden voorafgaand aan de strippenkaart gemaakt, na de 4e zangles. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om de data te vermelden op de factuur. Wel is het ten alle tijden mogelijk om een kopie/foto van de strippenkaart te maken welke bij de docent ligt.

Door het contactformulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Zang en Co welke terug te vinden zijn onder het kopje Tarieven.

Naam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw geboortedatum

Kies een locatie

Beschikbaarheid
MaandagmiddagMaandagavondDinsdagmiddagDinsdagavondWoensdagmiddagWoensdagavondDonderdagmiddagDonderdagavondVrijdagmiddagVrijdagavondZaterdagochtendZaterdagmiddagZondagochtend

Muziekstijl

Ervaring

Opmerkingen

Door het invullen van dit contactformulier gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Zang en Co welke terug te vinden zijn onder het kopje tarieven