blaadjes

leerlingenmiddag

Een veilige omgeving om de stap naar het podium te wagen

rechts
bird wit MET NOTEN

2 leerlingenmiddagen per jaar

De leerlingenmiddag is ervoor om leerlingen te laten voelen hoe het is om op een podium te staan en zo kilometers te maken. Het is een fijne plek met een prettige sfeer om eens deze stap te zetten. Familie en vrienden zijn van harte welkom om te komen luisteren waar de leerlingen in de les aan gewerkt hebben.

We merken dat een nummer anders afwerkt wordt, dieper op de onderwerpen ingegaan wordt, als je toewerkt naar een optreden. Zo komen podiumpresentatie (hoe kom ik over op het podium), microfoontechniek, interpretatie (hoe vertel ík het verhaal), etc aan bod.
Daarnaast vragen we iedereen om vooraf een praatje te houden waarin verteld wordt waarom ze voor het nummer gekozen hebben, waar het nummer over gaat, etc, zodat ze kunnen ontspannen én leren om in het openbaar te spreken.

We beginnen de middag door samen in te zingen zodat de stemmen goed opgewarmd zijn. De middag sluiten we af met een gezamenlijk nummer, waarbij het publiek natuurlijk ook mee mag zingen.

Mocht je twijfelen of je mee durft te doen? Heel veel leerlingen hebben dit gehad, maar iedereen die tot nu toe meegedaan heeft, vond het erg leuk en treedt sindsdien vaker op!
Het is altijd een zeer geslaagde, gezellige middag, waarbij wij als docenten erg trots zijn op alle leerlingen die meedoen! Het is leuk om te zien hoe iedereen de stap naar het podium waagt, geniet en om te zien hoe iedereen steeds vooruit gaat en groeit!

Mocht je het nog te spannend vinden om een solo nummer te zingen? Kom dan gezellig langs en zing met het gezamenlijke nummer mee. Zo kun je alvast ervaren hoe het is om op het podium te staan en kun je ervaren hoe de sfeer is.
Hopelijk tot de volgende leerlingenmiddag!

Meld je aan door je naam, nummer, artiest, begeleidingsvorm te mailen naar info@zangenco.nl

Den Haag

In Den Haag organiseren we maandelijks optredens in De Bijenkorf in The Kitchen, het restaurant op de 3e etage.

Tijden:
15.00-17.00u

Leerlingen die meedoen aan dit optreden kunnen zich laten opmaken (touch-up) door de visagisten van hun make-up afdeling. Hoe leuk!!

weert

In Weert organiseren we 2 keer per jaar een leerlingenochtend.
De volgende leerlingenochtend is op zondag 18 september.

" Vergroot het kleurenpallet van jouw stem zodat ook jij vrij kunt schilderen wanneer je zingt! "
Open live gesprek
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!